Waarom uw website omzetten naar WordPress

29 november 2011 | in WordPress
Er kunnen verschillende belangrijke redenen zijn waarom u zou kunnen overwegen uw huidige website om te (laten) zetten naar WordPress. Hieronder zal ik enkele van de belangrijkste redenen aangeven en toelichten.

Hoger scoren in Google

Het is bekend en bewezen dat Google houdt van WordPress websites. Websites gebouwd in WordPress scoren over het algemeen beter in Google als vergelijkbare websites gebouwd in een ander CMS. Het is bovendien door de uitstekende plugins (uitbreidingen) op SEO gebied erg gemakkelijk uw WordPress websites goed voor zoekmachines te optimaliseren.

Gebruiksgemak

Het WordPress CMS is gebruiksvriendelijker dan bijvoorbeeld Joomla en Drupal. Het lijkt meer intuitief een het leertraject is korter. Het gebruik van WordPress maakt dus het onderhoud van een website makkelijker.

Het integreren van nieuws in uw website

Het WordPress CMS maakt het erg makkelijk om nieuwsrubrieken in uw website te zetten, maar er is meer. De WordPress software “pingt” de zoekmachines elke keer automatisch als u een nieuw bericht op uw website plaatst. Dit betekent dus dat de zoekmachines bericht krijgen en vervolgens direct het bericht spideren (vooral titels ed) zodat u met dit bericht direct hoge resultaten in Google kunt krijgen op goede zoektermen. In een volgend bericht getiteld “Beter scoren in Google met een nieuwsrubriek” zal ik uitleggen hoe u een nieuwsrubriek kunt gebruiken om beter met uw website te scoren in Google.er zijn dus genoeg redenen om vandaag nog over te gaan op WordPress. U kunt bij ons informeren naar de mogelijkheden en de zeer scherpe tarieven.