06 4085 0000 info@webdesigndiensten.nl

Hoger scoren in Google

Wilt u hoger scoren in de zoekmachines? Middels een specifiek op uw website gerichte technische zoekmachine optimalisatie aanpak zorgen wij ervoor dat uw WordPress website zo hoog mogelijk in Google komt met de trefwoorden en trefwoordgroepen die voor u van belang zijn.

Dit is de goedkoopste en meest duurzame manier om hoog in Google te komen en te blijven. Het gaat namelijk om de organische zoekresultaten, en in tegenstelling tot Google Adwords resultaten blijven deze behouden

bar

Zoekmachine optimalisatie

Met een technisch zoekmachine optimalisatie traject

Zoekmachine optimalisatie (SEO) omvat het traject aan werkzaamheden binnen de eigen website die nodig zijn om hoger in de zoekmachines te komen. Hierbij valt te denken aan zaken zoals het vinden van de juiste trefwoorden voor uw site, en deze op de juiste manieren verwerken in (technisch jargon) title tags, alt tags, meta omschrijving, de teksten en attributen, techniek, structuur, url’s enzovoorts.

Waarom is dit de goedkoopste manier?

Deze methode van technische SEO is de goedkoopste omdat het gaat om het scoren in de GRATIS zoekresultaten van Google. Bovenaan of in de linkerkolom in een zoekresultaat vind je vaak de Adwords resultaten. Dit zijn betaalde advertenties. Deze zijn slechts tot een aantal clicks zichtbaar. Als je middels technische SEO hoog scoort op belangrijke zoekwoorden is dit meestal structureel. Het is dus veel goedkoper dan Adwords, die maar een tijdelijk effect sorteren.

Zoekmachine optimalisatie voor WordPress

Hebt u al een website in WordPress en wilt u deze hoger laten scoren, dan kunnen wij dit relatief snel voor u realiseren. Wij hebben namelijk zeer ervaring in WordPress SEO. Als u een website door ons laat ontwikkelen wordt deze standaard SEO vriendelijk opgeleverd.  

Afspraak maken of offerte aanvragen

Wilt u ook een mooie, moderne en professionele website waarmee u scoort? Of wilt u meer informatie over ons of over onze diensten. U kunt ons altijd bereiken via 06 4085 0000 of via de website contact met ons opnemen
Contact opnemen Offerte aanvragen